ECJbX0hoe8zCbGavCmHBCWTX36c

Φίλες και φίλοι,

Σας καλωσορίζω στην προσωπική μου ιστοσελίδα «Περί Αλός» (Αλς = αρχ. ελληνικά = η θάλασσα).
Εδώ θα βρείτε σκέψεις και μελέτες για τις ένδοξες στιγμές της ιστορίας που γράφτηκε στις θάλασσες, μέσα από τις οποίες καθορίστηκε η μορφή του σύγχρονου κόσμου. Κάθε εβδομάδα, νέες, ενδιαφέρουσες δημοσιεύσεις θα σας κρατούν συντροφιά.

Επιβιβαστείτε ν’ απολαύσουμε παρέα το ταξίδι…


Κρίστυ Εμίλιο Ιωαννίδου
Συγγραφεύς - Ερευνήτρια Ναυτικής Ιστορίας




Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021

10 χρόνια Περί Αλός! Έχουμε γενέθλια και χαρίζουμε!

 



Το Περί Αλός κλείνει τα 10!

Αγαπημένοι μου συνεπιβάτες 7 Φεβρουαρίου 2011 γεννήθηκε το Περί Αλός ! Κλείνουμε 10 χρόνια πλεύσης στη Ναυτική Ιστορία και μοιράζουμε δώρα. Δέκα τυχεροί θα πάρουν από ένα βιβλίο της συγγραφέως & ερευνήτριας Ναυτικής Ιστορίας Κρίστυ Ε. Ιωαννίδου.

Αν ενδιαφέρεστε στείλτε μήνυμα, στις 7 Φεβρουαρίου από τις 7.00 το πρωί μέχρι 7.00 το απόγευμα, στο perialos1@gmail.com γράψτε: ονοματεπώνυμο, ταχυδρομική διεύθυνσή (και τον ταχυδρομικό κώδικα), τηλέφωνο επικοινωνίας και το όνομα στο οποίο θέλετε να γράψουμε την αφιέρωση στο βιβλίο.

Οι 10 πρώτοι που θα στείλουν μήνυμα θα είναι και οι τυχεροί.

Τα βιβλία είναι:

ΤΡΙΗΡΗΣ, Τακτική και Επιχειρησιακό Περιβάλλον στην Αρχαία Ελλάδα, Β’ Έκδοση Υπηρεσίας Ιστορίας Ναυτικού, 2020.

Πειρατεία στην Αρχαία Ελλάδα, εκδ. HISTORICAL QUEST, 2017.


Τα ονόματα των τυχερών (μόνο τα αρχικά και η πόλη τους) θα δημοσιευθούν την επομένη 8 Φεβρουαρίου στο ιστολόγιο και στη σελίδα μας στο facebook

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ: Το μήνυμά σας θα το στείλετε μόνο τη συγκεκριμένη ημέρα και ανάμεσα στο χρονικό περιθώριο που αναγράφουμε πιο πάνω.

Ευχαριστούμε για την αγάπη και την υποστήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια. Σας παροτρύνουμε να μείνετε «επί του πλοίου» για ακόμα περισσότερα ταξίδια στη Ναυτική Ιστορία.



Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

Τα ονόματα των τυχερών που κέρδισαν βιβλίο

Αγαπητοί μου φίλοι με συγκινήσατε με τα τόσα πολλά μηνύματα που στείλατε χθές Κυριακή 7 Φεβρουαρίου από τις 7.00 το πρωί. Πολύ θα ήθελα να είχα τη δυνατότητα να στείλω σε όλους σας κι ελπίζω την επόμενη φορά να αποκτήσουν περισσότεροι το βιβλίο που επιθυμούν. Οι φίλοι που κέρδισαν θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα μόλις αποσταλεί ταχυδρομικώς το βιβλίο τους:

1. Ε.Μ. Ζωγράφου, Αθήνα

2. Γ.Ν. Αμφιάλη, Πειραιάς

3. Σ.Η. Λάρνακα, Κύπρος

4 Α.Α.Σ. Αγία Νάπα, Κύπρος

5. Ν.Κ. Καλλιθέα, Αθήνα

6. Γ.Κ. Αγία Νάπα, Κύπρος

7. Χ.Α. Αθήνα

8. Ε.Κ. Αμφιάλη

9. Μ.Χ. Χαλκίδα και

10. Η.Κ. Πρέβεζα.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...